GERK na terenu

V mobilni aplikaciji lahko spremljate na kateri GERK površini se nahajate. Tako vidite šifro GERK površine, rabo in površino.

Kaj je GERK

GERK je Grafična Enota Rabe Kmetijskega gospodarstva. Več o GERK-u
Če izmerjena površina stroja odstopa od GERK površine je eden od razlogov lahko ta.

 

Funkcije aplikacije

Išči

Funkcija išči GERK omogoča, da v iskalnik vtipkamo šifro GERK površine in se ta odpre na lokaciji/zemljevidu, kjer se ta nahaja.

Moja lokacija

Funkcija Moja lokacija vam omogoča, da spremljate podatke o GERK površinah tam, kjer se trenutno nahajate.

Ažuriranje

Podatki v aplikaciji se ažurirajo 3 do 6 krat letno odvisno od morebitnih sprememb.

Moji GERKI-i

Funkcija Moji GERK-i vam omogoča formiranje lastnih map v katere lahko shranjujete določene GERK-e. Funkcija tudi avtomatsko sešteva vse GERK površine, ki jih pod določenim imenom shranimo v posamezno mapo.

Izmera površin

Funkciji izmera površine in dolžine vam omogoča posamezni GERK dodatno analizirati. Funkciji sta uporabni predvsem, kadar se na istem GERK-u nahaja več različnih poljščin.

Podpora naprav

Aplikacija je formirana tako, da omogoča različno uporabo na mobilnih telefonih, tablicah, računalnikih in stacionarnih računalnikih.

 

Brezplačno do aplikacije

Zagotovite si 5 dnevni brezplačni dostop

 

Naročite si svoj dostop do aplikacije

za 3 naprave 9 EUR + DDV


V zgornje okno vpišite vaš e-mail in že lahko začnete s 5 dnevno brezplačno uporabo, geslo boste avtomatsko prejeli na vaš e-mail, če e-maila z geslom ne najdete v mapi "prejeto" preverite tudi v mapo "vsiljena pošta" ali "spam". 

Dostop do aplikacije po 5 denvnem brezplačnem testrianju lahko naročite tako, da na TRR: SI56 1910 0001 0162 647 nakažete 10,98 € v namen plačila vpišete vaš e-mail naslov lahko brez @. Vaš e-mail pri plačilu potrebujemo, ker vam bomo na e-mail poslali račun in zato, da vemo za kateri e-mail naslov ste izvedli plačilo.

Priporočamo vam spletni nakup, kjer je omogočen nakup za 1 napravo 3,66 € z DDV. Ko ste prijavljeni v aplikacijo kliknite na meni in v meniju kliknite na "Moj račun" odpre se vam okno, kjer lahko vidite za koliko naprav imate dostop z vašim uporabniškim imenom. Po preteku 5 dnevnega brezplačnega testiranja se vam plačilni obrazec oziroma "Moj račun" odpre avtomatično.  

Pogosto zastavljena vprašanja

Zakaj mi ne deluje funkcija moja lokacija?

Morda zato, ker niste vklopili oddajanja lokacije na vaši napravi.

Imam vklopljeno oddajanje lokacije na napravi vendar mi vseeno ne deluje?

Predlagamo, da preverite na različnih brskalnikih (Chroma; Mozilla Firefox; Internet Exlorer) ali pa poizkusite z novo inštalacijo brskalnika.

Kako deluje funkcija moja lokacija na stacionarnih računalnikih?

Vaš stacionarni računalnik ne oddaja GPS signala zato se običajno kaže vaša točka vezana na omrežje optičnega kabla in z večjo napako natančnosti.

Ali lahko ičem GERK tudi po KMG-MID številki?

Ne, ker KMG-MID številke niso informacije javnega značaj. Lahko pa iščete po GERK šifri v funkciji "Poišči GERK" z funkcijo "Moji GERK-i" pa lahko formirate svoje mape in tako vstavite vanjo GERK površine, ki se nanašajo na določeno KMG-MID številko.

Razvoj aplikacije

Aplikacijo GERK na terenu konstantno razvijamo in nadgrajujemo. Število in obseg novih funkcionalnosti je seveda odvisen od števila uporabnikov in drugih virov financiranja. Z naročilom in uporabo aplikacije podpirate nadaljnji razvoj.

SMERI RAZVOJA

  • 1 Dodatne informacije in funkcionalnosti, ki vam bodo olajšale delo na terenu.
  • 2 Omogočanje večletnih analiz na računalniku na podlagi informacij s terena, npr. izračuni potrebnega semena, pridelka, ROI.
  • 3 Na razvoj aplikacije lahko vplivate tudi vi! Sporočite nam svoje želje in predloge na e-naslov: info@gerknaterenu.si